Magunkról

Bay-Iron Kft. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás amely a Bayer Construct Zrt. partnervállalkozásként 2011-ben kezdte meg a betonacélfeldolgozási tevékenységét. 2017-ben fontos mérföldkőhöz érkeztünk. Tulajdonosunk hitvallásához igazodva miszerint „a legjobbnak kell lenni” egy fejlett modern, betonacélfeldolgozó gépsort helyeztünk üzembe, az újonnan megépített 6500 nm-es korszerű csarnokunkban.
Új termelésirányító, adatfeldolgozó szoftver irányításával a betonacél megmunkálása fázisonként ellenőrizhető, nyomon követhető a beérkezéstől az építkezésre történő kiszállításig. A megmunkált betonacél-armatúrákat pozíciónként kötegelve, vonalkóddal, rajzzal ellátott vízálló jelölőcímkével látjuk el.

A többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaknak és az alkalmazott technológiának köszönhetően megrendelőinket 5 munkanapon belül szolgáljuk ki a terv szerint precízen méretre vágott, hajlított armatúrákkal.

A hídmérleg segítséget nyújt a beérkezett betonacélmennyiség, illetve a legyártott armatúrák - rakodását követően - súlyának ellenőrzésében, ezáltal már a telephelyünkön kiküszöbölhető az esetleges súlyeltérés. A nagy kapacitású híddaru segítséget nyújt a betonacél-armatúrák gyors áramoltatásához a csarnokon keresztül. A megrendelőink igényei esetén a legyártott betonacél-armatúrák építéshelyi szerelését jól képzett, tapasztalt vasszerelő brigádokkal végezzük el.


TEVÉKENYSÉGÜNK

  • Betonacélok tervszerinti méretre vágása, hajlítása
  • Betonacél síkhálók gyártása
  • Betonacél építéshelyi szerelése
  • Betonacél cölöp és résfalgyártás

Termékeink felhasználhatóak betongyártási vasalat alapanyagkét.Bővebb információkkal, árajánlattal, szállítással kapcsolatban a fenti menüpontok szerint szívesen állunk rendelkezésre!